Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rozsdamentes acél húshőmérő

Ár:
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Nálunk biztonságos a vásárlás!


  • Egyszerű használat
  • Alkalmas lehet sütemények készítésénél is
  • Tartós rozsdamentes acél, szimbólumos skála

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.190 Ft
Cikkszám: 56311
Menny.:db

Leírás

 
 

Szeretnéd tökéletesre készíteni a húsokat, grillételeket? Sosem sikerült még tökéletesre készítened a steaket?

Biztosan előfordult már Veled, hogy a hús túlsült és száraz lett, vagy épp ellenkezőleg: alulkészült. A nyers hús pedig sok esetben nem csak, hogy nem ízletes, de veszélyes is lehet a benne lévő kórokozók miatt, emiatt nagyon fontos a megfelelő hőkezelés.

Ragadd meg a lehetőséget és szerezd be a Rozsdamentes acél húshőmérőt a tökéles husik elkészítéséhez!


Hasznos tudnivalók:

Rozsdamentes acélból készült konyhai húshőmérő. A hús tökéletes sütéséhez elengedhetetlen kellék az étel belső hőmérsékletének ellenőrzése sütés közben. Egyszerűen szúrd sütés előtt a húsba, ellenőrizd, hogy stabilan áll és fordítsd úgy, hogy sütés közben le tudd olvasni a skálát. Előnye, hogy jelölve van a skálán az egyes húsfajták ideális sütési hőmérséklete. Állítsd be úgy a sütőt, hogy a hús belső hőmérséklete ne haladja meg az ideális hőmérsékletet, így a hús nem szárad ki, szaftos marad.

 

    A Rozsdamentes acél húshőmérő tulajdonságai:
 

  • Egyszerű használat
  • Tartós rozsdamentes acél
  • 0 - 120°C-ig mérés
  • Szimbólumos skála
  • Alkalmas lehet esetleg sütemények készítésénél is
  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Mérete: 123 x Ø55 mm
  • Hőmérséklet skála: 0 - 120°C

 

Csomagajánlatok

BBQ GRILL Mat + Rozsdamentes acél húshőmérő

Összesen: 6.980 Ft
helyett 4.990 Ft
Kedvezmény: 29%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

 
 

Szeretnéd tökéletesre készíteni a húsokat, grillételeket? Sosem sikerült még tökéletesre készítened a steaket?

Biztosan előfordult már Veled, hogy a hús túlsült és száraz lett, vagy épp ellenkezőleg: alulkészült. A nyers hús pedig sok esetben nem csak, hogy nem ízletes, de veszélyes is lehet a benne lévő kórokozók miatt, emiatt nagyon fontos a megfelelő hőkezelés.

Ragadd meg a lehetőséget és szerezd be a Rozsdamentes acél húshőmérőt a tökéles husik elkészítéséhez!


Hasznos tudnivalók:

Rozsdamentes acélból készült konyhai húshőmérő. A hús tökéletes sütéséhez elengedhetetlen kellék az étel belső hőmérsékletének ellenőrzése sütés közben. Egyszerűen szúrd sütés előtt a húsba, ellenőrizd, hogy stabilan áll és fordítsd úgy, hogy sütés közben le tudd olvasni a skálát. Előnye, hogy jelölve van a skálán az egyes húsfajták ideális sütési hőmérséklete. Állítsd be úgy a sütőt, hogy a hús belső hőmérséklete ne haladja meg az ideális hőmérsékletet, így a hús nem szárad ki, szaftos marad.

 

    A Rozsdamentes acél húshőmérő tulajdonságai:
 

  • Egyszerű használat
  • Tartós rozsdamentes acél
  • 0 - 120°C-ig mérés
  • Szimbólumos skála
  • Alkalmas lehet esetleg sütemények készítésénél is
  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Mérete: 123 x Ø55 mm
  • Hőmérséklet skála: 0 - 120°C