Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi mintás sodrófa

Ár:
5.990 Ft
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 33%
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)

Nálunk biztonságos a vásárlás!


  • Egyedi mintájú sütik, kekszek
  • Igazi karácsonyi varázsvilág
  • Kiváló ajándékötlet
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.190 Ft
Cikkszám: A0071
Menny.:db

Leírás


Alig várod az év legmeghittebb, leggyönyörűbb időszakát? Érzed már a forrócsoki és mézeskalács illatát?

 

A karácsony bizonyosan az év legszebb időszaka. Mindenki alig várja és már hetekkel az ünnep előtt készülődik a csodára. Biztosan Te is élvezed a fahéjas sütik, kekszek, mézeskalácsok elfogyasztását. Azonban ha nem csak enni szereted ezeket a finomságokat, hanem elkészíteni is, akkor ez a termék tuti nem hiányozhat konyhádból!

Varázsolj igazi mesevilágot az ünnepi asztalra a Karácsonyi sodrófa segítségével!


Hasznos infók:

A Karácsonyi sodrófa hagyományos társaival ellentétben nyújtás közben díszíti is a tésztát. Segítségével egyedi hópihe vagy akár rénszarvas mintájú kekszeket, mézeskalácsokat is készíthetsz, hogy lenyűgözd vele az egész családot! Nemcsak kicsiknek, de nagyoknak is igazi kedvence lesz! A tapadásmentes kialakításnak köszönhetően könnyedén dolgozhatsz vele és tisztítása sem fog gondot okozni: használat után elég megmosnod egy nedves szivaccsal vagy kefével, majd szárazra törlés után mehet is a helyére! Praktikusságának köszönhetően pedig kevés helyet foglal el, így kerülgetned sem kell a fiókban a többi kiegészítő között.

Próbáld ki Te is ezt a fantasztikus terméket, amelyhez tuti receptünket itt találod:

Hozzávalók 12 adag:

A tésztához

A cukormázhoz

 

Elkészítés:

  1. A lisztet és ha kell, a porcukrot is átszitáljuk, majd mindkettőt alaposan összekeverjük a szódabikarbónával és a fűszerekkel (fűszerkeverékkel).
  2. A tojást, margarint és mézet jól kikeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztes keverékhez. A tésztát gondosan kidolgozzuk, alufóliába csomagoljuk, és legalább egy napig hűvös helyen (leginkább hűtőszekrényben) érleljük.
  3. A hűtőből kivett tésztát kb. négy részre vágjuk, majd részletekben nyújtjuk ki mintegy 2 mm vastagra.
  4. Kiszúróformákkal különféle figurákat szaggatunk ki a tésztából. A mézeskalácsokat sütés előtt magokkal, fűszerekkel is díszíthetjük, ha a karácsonyfára is szeretnénk őket felakasztani, szívószállal fúrjunk kis lyukat a sütik megfelelő részébe.
  5. A figurákat egymástól biztonságos távolságra (különben összesülnek) vajjal kikent sütőlapra tesszük, és előmelegített (kb. 180 C) sütőben néhány perc alatt barnáspirosra sütjük. A mézeskalácsok a sütés során meghíznak! Még melegen levesszük mindet a sütőlapról, és egymás mellé téve hűlni hagyjuk. Ne rakosgassuk egymásra a forró süteményeket, mert rögtön meghajlanak.
  6. A tojásfehérjét habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot. A máz akkor jó, amikor „szálat húz”. A mázat nejlonzacskóba töltjük, és a zacskó sarkába apró lyukat vágunk. A vonalakat bátran és lendületesen rajzoljuk, a zacskót egyenletesen nyomjuk.
  7. A megírt süteményt legalább két órát hagyjuk száradni. Fémdobozokban két-három hétig eltartható, már ha addig marad belőle.

A Karácsonyi sodrófa tulajdonságai:
  • Anyag: környezetkímélő, strapabíró fa
  • Könnyen tisztítható
  • A mintás rész mérete: 15 cm
  • Teljes méret: 30 cm

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Csomagajánlatok

Karácsonyi mintás sodrófa + Cappuccino díszítő sablon szett

Összesen: 8.480 Ft
helyett 7.480 Ft
Kedvezmény: 12%

Mikulás kis segédje-papírvágó + Karácsonyi mintás sodrófa

Összesen: 8.980 Ft
helyett 7.980 Ft
Kedvezmény: 11%

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 07.
Nagyon sokat használom, imádja a család ezeket a csodás mintákat
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 02.
A páromtól kaptam, imádom
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 19.
ezzel még a süti is finomabb

Leírás és Paraméterek


Alig várod az év legmeghittebb, leggyönyörűbb időszakát? Érzed már a forrócsoki és mézeskalács illatát?

 

A karácsony bizonyosan az év legszebb időszaka. Mindenki alig várja és már hetekkel az ünnep előtt készülődik a csodára. Biztosan Te is élvezed a fahéjas sütik, kekszek, mézeskalácsok elfogyasztását. Azonban ha nem csak enni szereted ezeket a finomságokat, hanem elkészíteni is, akkor ez a termék tuti nem hiányozhat konyhádból!

Varázsolj igazi mesevilágot az ünnepi asztalra a Karácsonyi sodrófa segítségével!


Hasznos infók:

A Karácsonyi sodrófa hagyományos társaival ellentétben nyújtás közben díszíti is a tésztát. Segítségével egyedi hópihe vagy akár rénszarvas mintájú kekszeket, mézeskalácsokat is készíthetsz, hogy lenyűgözd vele az egész családot! Nemcsak kicsiknek, de nagyoknak is igazi kedvence lesz! A tapadásmentes kialakításnak köszönhetően könnyedén dolgozhatsz vele és tisztítása sem fog gondot okozni: használat után elég megmosnod egy nedves szivaccsal vagy kefével, majd szárazra törlés után mehet is a helyére! Praktikusságának köszönhetően pedig kevés helyet foglal el, így kerülgetned sem kell a fiókban a többi kiegészítő között.

Próbáld ki Te is ezt a fantasztikus terméket, amelyhez tuti receptünket itt találod:

Hozzávalók 12 adag:

A tésztához

A cukormázhoz

 

Elkészítés:

  1. A lisztet és ha kell, a porcukrot is átszitáljuk, majd mindkettőt alaposan összekeverjük a szódabikarbónával és a fűszerekkel (fűszerkeverékkel).
  2. A tojást, margarint és mézet jól kikeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztes keverékhez. A tésztát gondosan kidolgozzuk, alufóliába csomagoljuk, és legalább egy napig hűvös helyen (leginkább hűtőszekrényben) érleljük.
  3. A hűtőből kivett tésztát kb. négy részre vágjuk, majd részletekben nyújtjuk ki mintegy 2 mm vastagra.
  4. Kiszúróformákkal különféle figurákat szaggatunk ki a tésztából. A mézeskalácsokat sütés előtt magokkal, fűszerekkel is díszíthetjük, ha a karácsonyfára is szeretnénk őket felakasztani, szívószállal fúrjunk kis lyukat a sütik megfelelő részébe.
  5. A figurákat egymástól biztonságos távolságra (különben összesülnek) vajjal kikent sütőlapra tesszük, és előmelegített (kb. 180 C) sütőben néhány perc alatt barnáspirosra sütjük. A mézeskalácsok a sütés során meghíznak! Még melegen levesszük mindet a sütőlapról, és egymás mellé téve hűlni hagyjuk. Ne rakosgassuk egymásra a forró süteményeket, mert rögtön meghajlanak.
  6. A tojásfehérjét habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot. A máz akkor jó, amikor „szálat húz”. A mázat nejlonzacskóba töltjük, és a zacskó sarkába apró lyukat vágunk. A vonalakat bátran és lendületesen rajzoljuk, a zacskót egyenletesen nyomjuk.
  7. A megírt süteményt legalább két órát hagyjuk száradni. Fémdobozokban két-három hétig eltartható, már ha addig marad belőle.

A Karácsonyi sodrófa tulajdonságai:
  • Anyag: környezetkímélő, strapabíró fa
  • Könnyen tisztítható
  • A mintás rész mérete: 15 cm
  • Teljes méret: 30 cm