Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Itt a tavasz, a nyár, és ezzel együtt megérkezik a várva-várt grillszezon is!

 

Ti is szerettek a barátaiddal esténként összeülni, sütögetni? Alig várjátok a hétvégét, hogy végre a szabad ég alatt készítsétek el a mennyei falatokat?

Mindenkivel előfordult már, hogy a legfinomabb falatok a parázsban landoltak, esetleg a hús megégett, és ez teljesen elrontotta a hangulatot. Aztán persze mindenki korgó gyomorral forgatta fel a hűtőt, mit is lehetne enni, hiszen a finom illatok után az ilyen gondok miatt hoppon marad az ember. Arról már nem is beszélve, hogy milyen nehéz a rácsról levakarni az odaégett zsírt, húst.

Nem kell többé ilyen gondok miatt aggódnod: a GrillMat tökéletes kuktád lesz a sütögetés során, legjobb barátotokká válik!

Hétvégén eljött a jó idő, és végre megbeszéltük a srácokkal, hogy már a hagyománnyá vált sütögetést beiktatjuk. Lázasan kezdtünk el készülődni, bevásárolni. Próbáltunk mindenki kedvére tenni: a finom grillkolbászok, tarja és csirkemell mellett gondoltunk vegetáriánus barátainkra is: a husik mellé bekerült a bevásárlókosárba a cukkini, és a gomba is. Aztán persze kitaláltuk, hogy mivel mindenki édesszájú, ezért desszertként palacsintát fogunk felszolgálni.

Nem szerettük volna, ha kettészakad a társaság, hiszen a lényeg a közösen eltöltött idő, ezért gondoltuk, kipróbáljuk a GrillMatet, így nem kellett a fél társaságnak a konyhában töltenie az estét a palacsintasütéssel.

Nagyon elégedettek voltunk a sütőlappal, annyira egyszerű volt a használata, csupán ráhelyeztük a bepácolt húsokat, és szépen, egyenletesen sültek a lapon. Nem kellett aggódnunk az odaégett darabok miatt és a húsok forgatása is sokkal egyszerűbb volt, egyik finom darab sem esett be a parázs közé. Amint végeztünk a főétellel, jöhetett az édesség! Két GrillMat-tel készültünk, az egyiken a fő fogásokat sütöttük, a másikat a palacsinták sütésére áldoztuk. Semmi nem ragadt le, a palacsinták megfordítása is gyerekjáték volt!

Az este nagyon kellemesen telt, még a takarítással sem kellett sok időt töltenünk: amint kihűltek a lapok, gyorsan elmostuk őket, nem kellett súrolgatni, órákig sikálni a rácsot sem.

Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy már mindannyian alig várjuk a következő hétvégét, amikor újra együtt grillezhetünk, és biztos vagyok benne, hogy a buliból a GrillMat sem fog kimaradni!